FIT NA COVID

Wil je weer conditie en kracht opbouwen na ziek te zijn geweest? Na COVID-19 houden veel mensen restklachten zoals spierverlies en slechte conditie; ongeacht of je in het ziekenhuis bent opgenomen of niet. Bij ons kunt je terecht voor specifieke oefeningen, tips voor leefregels en voedingsadvies. Voor jong en oud, fitness ervaring is niet nodig.

Je Gezonder en Fitter in je lichaam voelen

Al diverse pogingen zijn er gedaan om af te vallen maar steeds zonder dat gewenste resultaat. Wist jij dat dit 9 van de 10 keer komt omdat het plan niet bij jou aansluit of hetgeen wat er gevraagd werd niet haalbaar zou zijn geweest.  

Ben jij toe aan een nieuwe manier met een heldere kennisoverdracht vanuit een deskundig perspectief? Explo-Motion heeft dan voor jou de oplossing: het FIT na COVID Programma ! Samen gaan we opzoek naar de beste manier die bij jou past. Een manier die je gemakkelijk en voor altijd kunt volhouden om je gewenste gewicht te behalen/behouden. In enkele stappen ga jij aan de gang met jou verbeterde leefstijl en jouw gezondere lichaam. Ik investeer tijd in het coaching traject om ervoor te zorgen dat jij weer sneller naar de oude jij komt. 

Doormiddel van deze persoonlijke aanpak heeft Explo-Motion ervoor gezorgd dat er al veel klanten tevreden zijn met hun huidige leefstijl. Je leest vaak dat personal trainers het altijd hebben over een commitment van 100%, bij EML ben je al welkom als je ons 80% kunt beloven.

BLIJVEND RESULTAAT BEHAAL JE NIET ALLEEN MET SPORTEN EN VOEDING.
ER IS MEESTAL EEN VERANDERING VAN LEEFSTIJL NODIG.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA GESCHIKT?

  • Wanneer je niet tevreden bent met je lichaam. 
  • Wanneer je niet bang bent om jezelf uit te dagen. 
  • Wanneer je ervoor wilt zorgen dat je zelfverzekerd door het leven gaat. 
  • Wanneer je momenteel zelf geen blessures ervaart. 
  • Wanneer je geen moeite hebt om een ander maat shirt te bestellen. 

BEN JIJ HET BOVENSTAANDE EN KLAAR OM VERANTWOORDELIJKHEID TE NEMEN?

Begin met chatten
Hulp nodig ?
Hallo hoe kunnen we je van dienst zijn ?