Train zelfstandig of onder de begeleiding van een specialist.

Ben jij toe aan de volgende stap in je leven en heb je als doel om gewicht te verliezen, sterker te worden of meer aandacht aan een gezonde leefstijl te besteden? Wil jij de begeleiding die je in de meeste sportscholen niet krijgt. Je bent al geruime tijd bezig met hetzelfde trainingsprogramma en je vraagt je af of je de oefeningen wel op de juiste manier uitvoert, waardoor je motivatie verminderd en het doel op zich laat wachten. Zo zijn er diverse redenen te benoemen die ervoor zorgen dat jij geen resultaat boekt. Bij Explomotion heb je naast persoonlijke begeleiding ook de mogelijkheid om zelfstandig van de ruimte gebruik te maken waarbij voorafgaand goed bekeken wordt hoe er verantwoord gesport kan worden.

Je staat niet alleen!

Uit de naam valt al af te leiden wat ”Premium Fitness” betekent: Je traint zelfstandig met je eigen trainingsprogramma individueel of in een kleine groep waarbij de personal trainer altijd beschikbaar is voor vragen of voorbeelden. Daarnaast creëren wij “een stok achter de deur” door maandelijks een individuele afspraak met je in te plannen (kosteloos). Hierdoor zorgen wij ervoor dat de kans dat jij jouw doel behaald een stuk groter wordt.

De ruimte beschikt over een kleedruimte, douche, toilet en de mogelijkheid om door middel van een beamer jouw favoriete serie/film/andere achtergrond te creëren in deze persoonlijke gym. 

 

WIST JIJ DAT 80% VAN DE MENSEN MEER UIT ZIJN OF HAAR LEVEN WIL HALEN,
MAAR DIT NIET ZELF GEREALISEERD KRIJGT?

WAT KUN JE VERWACHTEN ?

  • Zelfstandige trainingsmogelijkheden individueel of in een kleine groep (van maximaal 8 personen) 
  • Maandelijkse gratis voortgangsanalyse zodat jij gericht naar je doelen zult werken
  • Trainen in een aangename groene omgeving  
  • Tijdens het sporten jouw favoriete programma op groot scherm 
  • Een op maat gemaakt trainingsprogramma en wekelijkse WODs (workout of the day)
Begin met chatten
Hulp nodig ?
Hallo hoe kunnen we je van dienst zijn ?