DENK JIJ OOK ELKE ZONDAG, MAANDAG BEGIN IK ?

Personal training: wat houdt het precies in?

Personal training, de naam zegt het eigenlijk al. Persoonlijke één op één training met jouw eigen personal trainer. Dit afgestemd op jouw doelen en wensen. Maar Explomotion gaat verder dan alleen training. Om langdurig resultaat te boeken is meestal een verandering van leefstijl nodig. Wij investeren dan ook (buiten de trainingen om) tijd in het coachen om ervoor te zorgen dat jij jouw doel sneller behaald. Door deze doelgerichte persoonlijke aanpak heeft Explomotion ervoor gezorgd dat veel mensen weer gelukkig zijn in en met hun eigen lichaam.

Hoe gaan we precies aan het werk?

Middels een uitgebreide intake bespreken wij jouw doelen en analyseren we jouw huidige leefstijl. Denk hierbij aan; slaap, ademhaling, stress, beweging en voeding. Na aanleiding van deze gegevens maken we samen een plan van aanpak. Wij verrichten elke 2 weken een lichaamsmeting om zo de progressie bij te houden en bij te sturen waar nodig. Zoals hierboven al werd benoemd, Explomotion gaat verder dan alleen training en voeding.

Welk programma past bij jou

Medisch

Speciaal voor mannen en vrouwen die een fit en gezonder lichaam willen en af willen van lichamelijke klachten. 

Gewicht verlies

Speciaal voor mannen en vrouwen die meer gewicht willen verliezen. 


Vitaal ouder worden

Speciaal voor mannen en vrouwen die fit en gezond oud willen worden. 

Boksen

Speciaal voor mannen en vrouwen die sterker en fitter willen worden en goede bokstechnieken onder de knie willen krijgen. 

 

Shape & fit

Speciaal voor mannen en vrouwen die een fit, sterk en gevormd lichaam willen.

Techniek les

Speciaal voor mannen en vrouwen om de techniek bij te schaven en blessures te verminderen. 

Veelgestelde vragen over Personal training

Op welke dagen en tijden kan ik trainen met mijn personal trainer?
Personal training sessies zijn altijd te maken op afspraak. Afspraken buiten de openingstijden zijn voor de personal trainer ook mogelijk!

Is personal training ook geschikt voor mij ?
Personal training past bij vrijwel iedereen, de trainingen worden afgestemd op jouw belastbaarheid en niveau. Daardoor is het voor vrijwel iedereen mogelijk.

Wat zijn de kosten voor Personal training?
De kosten voor personal training zijn afhankelijk van de duur van de training en doelstelling, dit wordt met de personal trainer besproken ! Per training liggen de kosten om de nabij de 35,00 euro.

Ben jij klaar voor de volgende stap naar een gezonder en vitaler leven?

Begin met chatten
Hulp nodig ?
Hallo hoe kunnen we je van dienst zijn ?