Over ons

Explo-motion Lifestyle is ontstaan uit het feit dat deze organisatie de letterlijke stok achter de deur kan zijn bij sporters om deze keer wel dat gewenste doel te behalen. Stop met het enkel maken van goede doelen voor het nieuwe jaar maar begin met trainen en zorg ervoor dat jij niet diegene bent die er elke keer met de pet naar gooit. 

 

 

“Een gezonde leefstijl is voor iedereen haalbaar maar moet ook leuk zijn”.

Mijn hele leven staat in het teken van sport, met voetbal als mijn grootste passie. Voor mij was het CIOS in Sittard dan ook een vanzelfsprekende keuze. Daar kwam ik uiteindelijk in aanraking met de Fitness en Health branche en was ik direct verkocht! Via Club Sportive en HealthCity ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij High Five, waar ik inmiddels 12 jaar werkzaam ben als Personal Trainer.

 

Vier jaar geleden vond ik het tijd worden om voor mezelf te beginnen. Vanuit mijn vak als Personal Trainer wilde ik mijn eigen visie uit werken en mensen helpen om hun doel te behalen door middel van Coaching, training en voeding. Dit resulteerde uiteindelijk in Explo-motion Lifestyle! 

 

Deze naam staat voor het creeren van een Explosieve leefstijl waarbij ik de deelnemers op een effectieve manier gericht kan brengen naar zijn of haar doelstelling. Bij Explo-motion wordt je niet Basic Fit maar Super fit !
“Beweging zonder dat je jezelf hoeft te schamen”.Ons aanbod is erg divers en daardoor ook toegankelijk voor elke doelgroep, Naast het verzorgen van de sportlessen, zijn we ons ook steeds meer aan het richten naar bedrijven en verenigingen om hier cursussen en workshops te verzorgen op het gebied van beweging en voeding. Daarnaast richt Explomotion-lifestyle zich op een sportieve manier om mee te werken aan een duurzame wereld. Samen de strijd aan voor duurzaamheid en tegen zwerfafval. Momenteel zijn we actief in zowel Leende, Valkenswaard & Heeze. 20220120_172350START JOUW AVONTUUR

GELOOF VERTROUWEN PASSIE

Explomotion staat te popelen om dit avontuur met jouw aan te gaan, en jou doelen en wensen te behartigen. Ben je er klaar voor ?

Begin met chatten
Hulp nodig ?
Hallo hoe kunnen we je van dienst zijn ?