Explomotion-Lifestyle is in het voorjaar van zomer van 2016 ontstaan uit een passie voor beweging. Ben als eigenaar van het bedrijf al jaren bezig op het  gebied van beweging, voeding en ontspanning. Mijn achtergrond is Sportkunde in combinatie met Orthopedische revalidatie. Uit deze opleiding is gebleken dat het opnieuw re-integreren in combinatie met leefstijl-trainingen het gene is wat ik over wil brengen naar anderen. 

“Een gezonde leefstijl is voor iedereen haalbaar maar moet ook leuk zijn”.

De passie voor sport begon al op jonge leeftijd toen ik als jochie geen keuze kon maken welke sport ik leuker vond. Waarom kon ik niet alles tegelijk doen? Later veranderde beweging naar het lesgeven en gaf ik al snel les in: Bokstrainingen, Crossfit, Bodyshape, Personal training & Bootcamps. Na enige ervaring opgedaan te hebben bij de verschillende clubs en verenigingen werd het tijd om mijn eigen passie en ideeën te delen. 

Zeker met de huidige ontwikkelingen streven we af naar een ongezond en fysiek zwakke samenleving. Doordat het werk meer energie van je vraagt en de werkdruk oploopt, staat beweging en je leefstijl vaak op een lager pitje. Wanneer je al een tijdje hebt stilgezeten wil je jezelf niet vertonen in een groot fitnesscentrum en onderneem je niet die eerste stap. Wij als Explomotion maken deze eerste stap voor je en hebben tevens de beschikking over een privé ruimte waar je verantwoord en veilig kan werken aan die nieuwe jij.

“Beweging zonder dat je jezelf hoeft te schamen”.

Ons aanbod is erg divers en daardoor ook toegankelijk voor elke doelgroep. Naast het verzorgen van de sportlessen, zijn we ons ook steeds meer aan het richten naar bedrijven en verenigingen om hier cursussen en workshops te verzorgen op het gebied van beweging en voeding. Daarnaast richt E.M.L (Explomotion-lifestyle) zich op een sportieve manier om mee te werken aan een duurzame wereld. Samen de strijd aan voor duurzaamheid en tegen zwerfafval. Momenteel zijn we actief in zowel Leende, Valkenswaard en Heeze.