Klantervaringen

Wij (Martijn en Merit) trainen nu ongeveer twee jaar, twee keer in de week met Lats. De sfeer is altijd ongedwongen en prettig. Naast dat we erg veel plezier in de trainingen hebben en hij elke week met verassende en uitdagende oefeningen komt, zien we zeker ook dat we goede vooruitgang boeken. En volledig in lijn met de door ons gestelde doelen. We zijn in de afgelopen tijd sterker en fitter geworden, ons vetpercentage is gedaald en spiermassa is toegenomen. Lats is een zeer kundige Personal Trainer die de juiste oefeningen bij je persoonlijke doel bepaalt
Martijn Grieken
Founder at TWENTY NEXT
5/5
Mijn beste sportkezue geweest in jaren ! Heb geprobeerd om bij Basic Fit mijn vooruitgangen te boeken maar had helaas te weinig kennis en motivatie om dit door te zetten. Uiteindelijk kwam ik uit bij EML en zij hebben ervoor gezorgd dat ik mijn 24 uur durende MBT Tour met een succes heb doorstaan en zelfs een PR heb gereden. Naast het feit dat mijn MBT doelstelling behaald is, heb ik weer een strakke buik en ben ik 10kg verloren.
Sophie Gradot
‎Procurement Project Manager
5/5
Wanneer mijn bloeddruk steeg naar een ongezond niveau, nam ik het besluit om mijn gezondheid drastisch om te gooien. Ik wilde een gezonder leven en besefte dat ik zelf niet de discipline had om dit te veranderen. EML hielp met enorm en samen maakte we uitdagende challenges. De resultaten zijn indrukwekkend. Ik klom de ''Wildspitze'' in Oostenrijk en deed mee aan mijn eerste stormrun met Lats. Maar het fijnste is dat mijn bloeddruk weer naar een gezond niveau is gedaald.
Roel Cuppen
‎System Architect
5/5
Ik heb met veel plezier met Lats getraind! Hij is een ervaren trainer die jouw grens opzoekt, je pusht en tegelijkertijd onwijs motiveert. Hij weet precies wat hij doet en legd ook graag tijdens de oefeningen uit waarom je deze doet en waar het goed voor is. Geen enkele training is hetzelfde, maar het voldane gevoel achteraf daarintegen wel. Ik heb nog nooit zoveel plezier gehad in het trainen tijdens de personal trainingsessies met Lats 100% aan te raden.
Justine Arnold
Cabin attendant KLM Royal Dutch Airlines
5/5

IK HEB HULP NODIG BIJ HET BEHALEN VAN MIJN RESULTAAT

Geweldige enthousiaste personal trainer met een hoog energieniveau! Goede motivator. Zijn opleiding heeft een hoge en inspirerende afwisseling en hij sluit goed aan bij jouw kunnen en huidige niveau. Zijn trainingsschema's zijn goed doordacht en goed afgestemd op uw persoonlijke doelen. Hij bracht me op het gewenste niveau voor de wereldkampioenschappen Jiu Jitsu en bereikte de zilveren medaille. Ondanks mijn drukke werkschema zorgde zijn schema ervoor dat ik me goed voorbereidde in een haalbare tijd!
Rogier Veugen
Global sales enablement program owner
5/5
I was looking for a boost in my fitness when I teamed up with Lats. I appreciate his down to earth approach to reach my goal: The gradual increase of weight or intensity with a fun twist at every session; The variety of exercises he throws at me; The food plan provided that actually works; His explanation about breathing and rest. All in all, I went for a fitness program and I am getting a foundation of a lifestyle


Oliver Olah
Sustainability Controller
5/5
Mijn partner en ik hadden besloten om een personal trainer in de arm te nemen, om wat aan onze conditie te gaan doen. Uiteindelijk hebben wij gekozen om samen te gaan trainen. Doordat we werken met een personal trainer hebben we die extra stok achter de deur en krijgen we een duidelijk beeld van de oefening en de techniek daarachter. Hierdoor is de kans op blessures ook kleiner. Wij raden het iedereen aan, ook mensen met een drukke baan zoals ons. Onze doelen zijn inmiddels gerealiseerd op een leerzame en leuke manier!
Karin Timmermans
Podotherapeut
5/5
Mijn doel was om 10 kg af te vallen en weer in shape te komen. Lats was eerlijk vanaf het begin en vertelde mij dat dit mogelijk was, maar ik wel voor 80% gedisciplineerd moest zijn. Een vaste routine en hard werken. Ik was verheugd wat er al zichtbaar was na 1 week. Het was mogelijk om 10 kg te verliezen in 8 weken en daarbij mijn vetpercentage drastisch naar beneden te brengen.

Juan Pablo
Regional Fincancial ControllerEurope at SodaStream International
5/5

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR !

Via een oud-collega kwam ik bij Lats terecht. Toen ik stopte met werken kreeg ik meer last van mijn wervelartrose. Door 3 kwartier per week Pilates oefeningen ben ik soepeler in mijn bewegingen geworden en heb veel minder lichamelijke klachten. Lats houdt rekening met je beperkingen en geeft goede tips voor tijdens en na de les. Ik vind de oefeningen best pittig maar met zijn humor, goede begeleiding en positieve instelling hou ik bezoek aan de fysiotherapeut buiten de deur.
Els van Welie
Gepensioneerd
Sinds Juni 2021 Kickboks ik in Heeze. In het begin even wennen omdat ik nog nooit aan vechtsport had gedaan, maar ik leerde al snel de juiste technieken te gebruiken waardoor ik al snel echt plezier kreeg in deze sport. De groep dames is hartstikke leuk ondanks het feit dat ieder niveau verschilt. De les is erg gevarieerd: Conditie, techniek en kracht training wisselen elkaar af. Het is heerlijk om de dagelijkse bezigheden even van je af te slaan met deze les.

Stefanie Claassen-Thijs
B2C marketeer bij Vitam
In Juli 2020 ben ik begonnen met Pilates. Mijn vriendin zei:”Ga eens mee” Ondanks dat ik niet zo’n sporter ben was ik meteen verkocht. We krijgen les van Lats Varga.Hij geeft les met veel passie. Na een paar lessen merk je,dat het lichaam goed doet. Elke week andere oefeningen,elke week komen andere spieren aan de beurt.Voelt goed. Kortom Lats is een goede trainer. Laatst had ik pijn in mijn rug,dan is het fijn om aangepaste oefeningen te krijgen,ook om thuis te doen. Kortom alleen maar positief.
Anke van Kampen
Gepensioneerd
Begin met chatten
Hulp nodig ?
Hallo hoe kunnen we je van dienst zijn ?