Groepslessen

Pilates

Pilates is een fysieke trainingsmethode.

De Pilates methode is erop gericht het hele lichaam te stretchen, versterken en balanceren. Pilates is een workout die een gestroomlijnd uiterlijk creëert met sterke en strakke buikspieren, soepele lenige spieren met een gezonde en mooie houding.


 50 minuten  250 Kcal 

Boksen

HIIT Boxing is een high intensity interval bokstraining waarbij de focus ligt op coördinatie, behendigheid, balans en uithoudingsvermogen. Je leert boksen op een veilige en speelse manier. Voor iedereen toegankelijk. Deze les zal zonder sparring partijtjes gegeven worden.  

 

 50 minuten  500+ Kcal 

Bootcamp

Bootcamp bij EML is een heerlijke training, waarbij je zowel aan je conditie als aan je spieren werkt. Het is een les waarbij jij je hele lichaam traint en die voor sporters van alle niveaus toegankelijk is. Lekker werken aan je gewicht, conditie, kracht, coördinatie en souplesse. 

 

 50 minuten  500 Kcal

DENK JIJ OOK ELKE ZONDAG, MAANDAG BEGIN IK ?

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten.

Pilates 

Voor de pilateslessen hebben we gekozen voor een strippenkaart. Dit houdt in dat je enkel betaald voor de les die je daadwerkelijk hebt afgenomen. Je kunt al voor 7,50 euro per les deelnemen, geen les geen kosten. 

 

Boksen 

Al voor 5 euro kun je deelnemen aan deze groepsles. Hoe meer deelnemers er zijn hoe minder de kosten bedragen. Ook hierbij geldt hetzelfde als bij de andere groepslessen, bij afwezigheid worden er geen kosten gerekend. 

 

Bootcamp

Momenteel worden de Bootcamplessen enkel georganiseerd als Groepsactiviteit/Teambuilding. Deze les kan op afspraak gepland worden. Kosten hiervoor bedragen 45 euro per groep of organisatie. 

 

 

START JOUW AVONTUUR

GELOOF VERTROUWEN PASSIE

Explomotion staat te popelen om dit avontuur met jouw aan te gaan, en jou doelen en wensen te behartigen. Ben je er klaar voor ?

    Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

    Begin met chatten
    Hulp nodig ?
    Hallo hoe kunnen we je van dienst zijn ?