GEWICHTSVERLIES PROGRAMMA

Speciaal ontwikkeld voor iedereen die gewicht wil verliezen.

De eerste stap zetten we samen!

 

Al diverse pogingen zijn er gedaan om af te vallen maar steeds zonder dat gewenste resultaat. Wist jij dat dit 9 van de 10 keer komt omdat het plan niet bij jou aansluit of hetgeen wat er gevraagd werd niet haalbaar zou zijn geweest.  

Ben jij toe aan een nieuwe manier met een heldere kennisoverdracht vanuit een deskundig perspectief? Explomotion heeft dan voor jou de oplossing: het Gewichtsverlies Programma! Samen gaan we op zoek naar de beste manier die bij jou past. Een manier die je gemakkelijk en voor altijd kunt volhouden om je gewenste gewicht te behalen en behouden. Om jouw lichaam optimaal in beeld te krijgen geven meetmomenten inzicht in de volgende variabelen: vetpercentage, vetmassa, spiermassa, BMI en visceraal vet (buikvet niveau). Aan de hand van deze metingen werken we samen naar jouw doel toe. Ik investeer tijd in het coaching traject om ervoor te zorgen dat jij dit doel sneller behaald. 

Door middel van deze persoonlijke aanpak heeft Explomotion ervoor gezorgd dat er al veel klanten tevreden zijn met hun huidige gewicht. Je leest vaak dat personal trainers het altijd hebben over een commitment van 100%, bij EML ben je al welkom als je ons 80% kunt beloven. 

WAS JIJ OP DE HOOGTE DAT 80% VAN DE MENSEN MEER UIT ZIJN OF HAAR LEVEN WILT HALEN,
MAAR DIT NIET ZELF GEREALISEERD KRIJGT?

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA GESCHIKT?

  • Wanneer je niet tevreden bent met je huidige gewicht.
  • Wanneer je niet tevreden bent wanneer je voor de spiegel staat. 
  • Wanneer je bereid bent om je doelstelling te behalen. 
  • Wanneer je bereid bent om er achter te komen hoe je een blijvend resultaat realiseert.
  • Wanneer je tijdens het dagelijkse leven hinder ondervind. 

Veelgestelde vragen over het Gewichtsverlies programma

Is een voedingsschema inbegrepen?
YES, geen pasta, broccoli en kip dieet, shaken of kant-en-klare eet-schema’s, maar een op maat gemaakt plan wat gaat helpen met het bereiken van jouw doelstellingen. Dit wil zeggen dat je eet wat jij lekker vindt. We beginnen met bewustwording van het huidige voedingspatroon en geven hierbij een passend advies. Dit zorgt niet alleen voor het gewenste resultaat op korte termijn, maar dit is ook vol te houden op lange termijn.

Wat zijn de prijzen van dit pakket?
De kosten zijn afhankelijk van de duur van de training en hoe vaak per week je zou willen trainen, dit maak je bespreekbaar met je trainer. Daarnaast zit je niet vast aan een pakket en heb je geen opzegtermijn.

Is het mogelijk om deel te nemen aan dit programma met lichamelijke klachten?
Zeker! Wij kijken naar wat je wél kunt en maken een passend programma op maat. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk; dus ook voor jou!

BEN JIJ KLAAR OM TE BEGINNEN AAN EEN GEZONDERE LEEFSTIJL?

Begin met chatten
Hulp nodig ?
Hallo hoe kunnen we je van dienst zijn ?