Diensten

Boksen

Zelfvertrouwen / Techniek / Conditie & coördinatie / Binnen of Buiten
Maximaal 14 personen per groep
Vanaf €7,50- per training

pilates 1

Pilates

Coördinatie-stabiliteit / Laagdrempelig / Lenigheid / Binnen of Buiten
Maximaal 14 personen per groep
Vanaf €7,50- per training

Back2basic

Lenigheid / Bewustwording / Ontspanning / Versterken Core / Bekkenstabiliteit
Maximaal 8 personen per training
Vanaf €7,50- per training

foto band 1

Lifestyle training

1 op 1 training / Small-group / Doelgericht en deskundig
/ Aan huis trainen / Doelen bereiken op je eigen manier Maximaal 4 personen per Lifestyle training
Vanaf €35,- per training


Workshops

Sport naar eigen keuzen: passief of actief
/ Saamhorigheid / Team-training: binnen of buiten afhankelijk keuze.
Maximaal 18 personen per Workshop
Vanaf €10,00- per deelnemer


Clinics

Kennisvergroting / Actief en Interactief / Bewegingsleer
/ Informatie over beweging en
teambuilding op een leuke manier
Onbeperkt aantal personen
Vanaf 50,- per clinic o.b.v. +/-30 minuten

Boksen

Boksen is vanuit de geschiedenis een tactische echtsport, waarbij coördinatie, conditie & inzichtveelvuldig aanbod komen. Hedendaags wordt er steeds vaker recreatief gebokst. Hierbij maakt u wel kennis met de elementen van het boksen, maar hoeft u zelf niet de ring in. Tijdens de bokslessen komen alle facetten van het hedendaagse boksen terug. Er wordt aandacht besteed aan de houding en de technieken en aan het verbeteren van de conditie. Naast het feit dat boksen tal van fysieke voordelen heeft, zijn er ook mentale en emotionele voordelen. Boksen is met uitstek de beste bezigheid om je hoofd leeg te maken en werkt tevens stres verlichtend.

Lifestyle training

Eindelijk beginnen aan die gezonde leefstijl, dat kan voor sommige best lastig zijn. En wanneer u die eerste stap gemaakt hebt, hoe nu verder? Daar kan ik u perfect mee helpen.
Tijdens de lifestyle trainingen richt ik mij op het individu. Ieder lichaam is namelijk anders en iedere doelstelling is verschillend. Als trainer begeleidt ik u in het opstellen en behalen van uw eigen doelen. Binnen Lifestyle Training wordt aandacht besteed aan beweging, voeding maar ook structuur en ontspanning.

Pilates

Wil jij van die zeurende pijntjes af in uw rug en een sterk en soepel lichaam zonder een te zware belasting? Dan kan pilates iets voor u zijn. Het richt zich op de core-spieren die o.a. coördinatie en balans versterken. De buikspieren kunnen een oplossing zijn bij het verlichten van rug- en nekpijn. In pilates gaat het over stretchen, kracht en controle met als doel om lange en soepele spieren te ontwikkelen. Tijdens een 50 minuten total body training durende zullen alle onderdelen van het lichaam tijdens pilates aan bod komen. Met de deskundigheid van de trainer zullen de oefeningen veilig en correct uitgevoerd worden, waardoor het gewenste resultaat behaald wordt. Ieder lichaam is anders dus bepaald ieder zijn eigen grens.

Clinics

De Clinics van EML geven de mogelijkheid voor iedere organisatie kennis te maken met een op maat gemaakt programma. Dit kan bestaan uit een divers aanbod van 4 trainingen. Onderdelen die hierbij gekozen kunnen worden zijn: boksen, mindfulness, lifestyle training en HIIT ( High Intensity Interval Training). Uiteraard kunt u hier een eigen invulling aan geven. Ik heb voor deze reeks gekozen, omdat het aanbod erg divers is en er meer belangen behartigd kunnen worden. Daarnaast is het de ideale manier om uw energie-level binnen de organisatie / team te verhogen, onderling beter te communiceren en samen een leuke activiteit te ervaren.

Back2Basic

Bewust aansturen van bewegingen tussen lichaam en geest. Dat is waar het bij back2Basic van EML om draait. Door lange werkdagen en een overvolle agenda, komt er minder aandacht voor uw eigen lichaam. Blessures en beperkingen liggen op de loer en de rug is vaak de eerste boosdoener. Tijdens Back2Basic worden verschillende poses aangenomen met als doel uw rug soepeler en sterker te maken. Ook zal tijdens Back2basic veel aandacht besteed worden aan het verbeteren van alledaagse handelingen.

Workshops

Laat mij je helpen om het maximale uit jezelf te halen!