BOKS PROGRAMMA

Speciaal voor iedereen die technisch en conditioneel boksen wil leren. 

Geloof in die ene reden waarom het wel kan

Al diverse pogingen zijn er gedaan om fitter en zelfverzekerder door het leven te gaan maar steeds zonder dat gewenste resultaat. Wist jij dat dit 9 van de 10 keer komt omdat het plan niet bij jou aansluit of hetgeen wat er gevraagd werd niet haalbaar zou zijn geweest.  

Ben jij toe aan een nieuwe manier met een heldere kennisoverdracht vanuit een deskundig perspectief? Explomotion heeft dan voor jou de oplossing: het Boks  Programma! Samen gaan we op een technische en conditionele manier op zoek naar de bokser in jou. Leer de fijne kneepjes van dit vak en kom er op een speelse manier achter wat jouw boks-skills zijn. Ik investeer tijd in het coaching traject om ervoor te zorgen dat jij jouw doel sneller behaald. Door middel van een persoonlijke aanpak heeft Explomotion ervoor gezorgd dat er al veel klanten tevreden zijn met hun huidige leefstijl en bokstechnieken. 

BLIJVEND RESULTAAT BEHAAL JE NIET ALLEEN MET SPORTEN EN VOEDING.
ER IS MEESTAL EEN VERANDERING VAN LEEFSTIJL NODIG.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA GESCHIKT?

  • Wanneer je niet bang bent om flink te zweten.
  • Wanneer je eraan toe bent om jouw techniek en conditie bij te spijkeren. 
  • Wanneer je zelfverzekerder wilt worden. 
  • Voor diegene die een betere conditie willen hebben. 

Veelgestelde vragen over het boks programma

Wat zijn de kosten voor dit boksprogramma ?
De kosten zijn afhankelijk van de duur van de training en het aantal trainingen per week, dit maak je bespreekbaar met je trainer. Daarnaast zit je niet vast aan een pakket en heb je geen opzegtermijn.

Moet ik bang zijn om vol met blauwe plekken naar huis te keren?
Geen zorgen, de bokslessen bij EML zijn er niet op gericht de ander toe te takelen. Techniek, conditie, en behendigheid/kracht zijn de hoofdpijlers. Niets moet en´bijna´ alles mag.

Is de materiaal en toebehoren aanwezig bij de lessen?
Zelf mag maar hoef je niets mee te nemen. Bokshandschoenen en materialen zijn aanwezig. Het enige wat je mee moet nemen is een goed humeur!

BEN JIJ GESCHIKT OM EEN ANDERE WEG IN TE SLAAN?

Begin met chatten
Hulp nodig ?
Hallo hoe kunnen we je van dienst zijn ?