Over mij

” Investeren in een gezonde leefstijl loont”

Iedereen heeft zijn eigen fysieke en emotionele uitdagingen om te overwinnen, we zijn allemaal op zoek naar motivatie en inspiratie om ons naar onze doelen te drijven. Maar de waarheid is discipline, vastberadenheid en doorzettingsvermogen die je zullen versterken. Hard werken is altijd vereist, maar het resultaat is een betere versie van jezelf, een sterkere, gezondere versie van zowel geest als lichaam. Je bent het altijd waard! Iedereen kan hard werken op de dagen dat we hard willen werken, maar hoe zit het met de dagen waarop we geen energie, geen tijd, geen verlangen hebben … stoppen we dan gewoon? 

Dit is het moment waarop u op uw doel steunt. De reden dat je bent begonnen … de rit die de vlam aanstak. Leef waar je voor staat; dit zijn de dingen die je kracht bepalen, je in staat stellen om nooit te stoppen, om je werk te doen, om je dromen te verwezenlijken. Leef met een doel en je wordt onhoudbaar.

”Leef met een doel en je wordt onhoudbaar”

Ongeacht de situatie, het niveau van tegenspoed, de omvang van de uitdaging, de pijn tijdens de reis. Je kunt het overwinnen, zolang je nooit opgeeft, geef nooit op. Je kunt je doelen bereiken en meer doen dan je denkt dat mogelijk is … als je gewoon in jezelf gelooft. Het proces van aanpassingsvermogen en verandering is af en toe best grappig om te zien. You Always Can !
 

”You Always can” 

Om je optimaal te begeleiden heb ik verschillende Personal Training opleidingen gevolgd. De meest recente hiervan zijn de CIMSPA  Londen , NASM Personal Training Opleiding en bij de LAPT de opleiding tot Personal Trainer. Om mijn kennis en kunde goed op peil te houden volg ik regelmatig congressen over alles wat met begeleiden, trainen, sporten en gezondheid in de ruimste zin te maken heeft.